Voorgerechten

Carpaccio
Flinterdun gesneden ossenhaas, truffelcrème, Parmezaan, pijnboompitten, rucola, truffelchips.

Coquilles
Gebakken coquilles op een salade van avocado, limoen, sjalot.

Bospaddenstoelen kroketten
Twee huisgemaakte kroketten gevuld met bospaddenstoelen en geserveerd met een truffelmayonaise.

Gerookte Eendenborst
Salade met gerookte eendenborstfilet, vijgenchutney, verse vijgen, bosui.

Tonijnsteak
Gebakken in een sesamkorst van witte en zwarte sesamzaden, zoetzuur van komkommer, Ponzu (Soya/citrus saus).

Soepen

Wildbouillon
Krachtige wildbouillon met paddenstoelen, knolselderij, bosui.

Bouillabaisse
Rijkelijk gevulde vissoep, met verse vis, mosselen, tomaat en venkel.

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk
Gebakken hertenbiefstuk, aardappelknolselderij mousseline, rode wijn-sjalottenjus.

Diamanthaas
Zacht en heerlijk mals stuk uit de schouder van het limousin rund, geserveerd met een truffeljus, gebakken paddenstoelen, aardappelgratin.

Heilbot
Op de huid gebakken heilbotfilet, zeekraal, wortel, aardappelgratin en een basilicumsaus.

Gamba’s
Bodypealed gamba’s gemarineerd in citroen, knoflook, rode peper en bladpeterselie geserveerd met een knoflookpasta en cherrytomaatjes.

Portobello & Aubergine
Portobello gevuld met tomaat, knoflook, courgette, peterselie en Parmezaan vergezeld met een in knoflook, salie, marjolein en peterselie gemarineerde en gegrilde aubergine.

Desserts

Chocolade trio
Mousse van pure chocolade, witte chocolade ijs, milkshake van Ruby chocolade.

Kwarktaartje
Romig kwarktaartje met fris-zoete mandarijnen en bolletjes bramensorbet.

Crème Brûleè
Traditioneel Frans dessert.

Kaasplankje
Diverse buitenlandse kaasjes met noten-, vijgenbrood.

Prijzen:

3-gangen ( soep, hoofd, dessert ) € 39,50
3-gangen ( voor, hoofd, dessert ) € 42,50
4-gangen ( voor, soep, hoofd, dessert ) € 46,50

1ste zit van 15:00 tot 18:30
2de zit van 19:00 tot 00:00